Бутиковата сграда Сияние на АРТЕКС Инженеринг е жилищна сграда на 2022

...
Бутиковата сграда Сияние на АРТЕКС Инженеринг е жилищна сграда на 2022
Коментари Харесай

Бутиковата сграда Сияние на АРТЕКС с най-високото отличие жилищна сграда на 2022-а

Бутиковата постройка " Сияние " на АРТЕКС Инженеринг е жилищна сграда на 2022 година. Най-високото отличие в категория " Жилищни здания от 5 000 ДО 10 000 кв.м.рзп. ". бе връчено по време на церемонията на годишния народен конкурс „ Сграда на годината “.
Българската компания АРТЕКС получи премията за вложител, архитект и строител.

На локация с отлична комуникативност – в столичния квартал „ Изток “ – и в зона, запазила зеленина и успокоение, постройката „ СИЯНИЕ “ е съвършеното място за живеене в София.

Сградата изпъква с дръзката архитектурна визия и качество, което от дълго време се е трансформирало в синоним на АРТЕКС и което превзема още щом се докоснете до него. 
В описанието на постройката от Артекс пишат: " В „ СИЯНИЕ “ ще откриете не просто дом, а цялостен нов свят, който ще синхронизира метода Ви на живот с природата. "

В постройката е реализирано неповторимо комбиниране на жанр, комфорт и иновативност, което трансформира всеки от жилищата в комфортен дом - просторни и комфортни пространства с огромни остъклявания, прелестна панорама към изграждащия се парк и достъп до зона за велосипедисти.
Високото равнище на енергоефективност е неизменим стандарт за постройките на АРТЕКС и „ СИЯНИЕ “ не прави изключение. Високоефективна топлоизолация, тройни стъклопакети със стъкла със слънчево и нискоемисионно покритие, алуминиева дограма от най-голям клас с пресечен термо мост и прикрит обков, както и звукоизолация сред жилищата обезпечават удобен и пълностоен живот на жителите.

Високото качество на строителство, чудесно проектираните жилища с просторни пространства, както и всички дребни елементи, за които е помислено, вършат от жилищата на АРТЕКС дом с непреходна стойност!
" Времето и рецесиите отсяват единствено най-хубавите и постройката „ СИЯНИЕ “ е подготвена да потвърди това! ", декларират от компанията и прибавят, че е обезпечено всичко належащо и за тези, които мечтаят за свое зелено парченце земя.
На първите две равнища на „ СИЯНИЕ “ са ситуирани атрактивни мезонети със лични зелени дворчета, които пресъздават уюта на чувството да живееш в къща, комбиниран с удобствата на централната градска среда!
" Ние от АРТЕКС създадохме нова идея за вашите жилища – те са функционални, енергийноефективни и обезпечават на жителите си цялостен нов свят, който синхронизира метода им на живот с природата! ", добавят още от компанията.
 

Сграда " Сияние " на АРТЕКС Инженеринг е притежател и на премията за жилищен " Имот на годината " - 2022 година
Бутиковата постройка изпъква с дръзката си архитектурна визия и автентичност, изпълнена с безупречното качество на " АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ " АД. 
" АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ " АД се роди с желанието не да покорява върхове, а да ги основава. Заложихме на последователното развиване, само че изпреварващо упованията на нашите клиенти и постоянно в синхрон със международните стандарти в архитектурата и жилищното строителство ", споделя арх. Весела Мирянова,  изпълнителен шеф, и мажоритарен притежател на строително-инвестиционната компания " АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ " АД, както и ръководител на Съвета на шефовете..
" Още първите ни здания се открояваха с европейската класа на фасадите си, с ландшафтните решения и безупречното поддържане на зелените елементи, с изисканите фоайета и стълбищни площадки. С всяка реализация сме укрепвали фундамента на нашата компания: всепроникващото качество, демонстрирано с всеки сантиметър на построеното, във всеки ден на обитаването ", показва вдъхновителката на една от най-престижните строителни компании.
" Качеството – това ни прави устойчиви във всевъзможни стихии и поради него АРТЕКС се трансформира в бранд на доверието. Затова всичко ново, което сме вкарвали (като невидимото сметосъбиране или рекуператорната система за филтриране и планинска прохлада на въздуха) се приема с интерес, с възторг. 
Ние заложихме на разбирането за лукса като лекост на живота в един безупречно построен дом. Развитието на компанията постоянно сме виждали в разнообразяването на нашите реализации – свободностоящи жилищни и офис сгради; архитектурни ансамбли, свързани с огромни озеленени паркове и интегриращи площи за срещи, шопинг и спорт; високо строителство с класата на най-хубавото в международните мегаполиси; екоселища (като в този момент изгражданото до парк „ Камбаните “). От друга страна, АРТЕКС се ангажира с наклонността за завръщането към земята, към корените, с преоткриването на естествените материали ", разкрива още арх. Мирянова
И разкрива бъдещите проекти на компанията: " В идващите десетилетия ще се появяват нашите къщи, вписани в природата и построени напълно от екоматериали. Защо да не се повдигнат високи здания, напълно от дърво и с подписа на АРТЕКС и в огромния град? Бетонът ще отстъпва, с цел да открием неподозирани в този момент благоприятни условия на дървото, вълната, глината даже. Определящата характерност на модерното, хуманно жилищно строителство ще бъде природосъобразността ".
 

 
 
 
 
16 Дек 202238515 Дек 20229515 Дек 202211915 Дек 202230414 Дек 202251613 Дек 2022402ЧетениКоментирани14 Дек 202246216 Дек 202244817 Дек 202212124 Sep 20223458
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР